15 Ekim 2007 Pazartesi

KIVIRCIĞIMA..


Kıvırcığım, belgelerimi karıştırıken bak ne buldum? Yıllığına yazdığım yazı bu. Çok duygulandım açıkcası. Okurken bir de tashih yapma gereği duydum;

"Tamı tamına 10.000USD.. indirimde yapmıştık oysaki ama hala müşteri bekliyor S. Ortaça özenip çok ta kolay şarkı sözü yazmak, deyip de döktürdüğümüz 4 mısralık slow şarkı sözümüz. Ne de güzel olmuştu, pek de güzel olmuştu, çok da güzel olmuştu oysaki. Olmasa da bir ihtimalde Ülker çikolataya gönderdiğin sms ten çıkacak olan jeep umudumuz var ne de olsa %20 si benim :). Geçmiş 7 yılı ve kısmetse gelecek bir ömrü burada özetlemek ne de zor, varsa bir cümleye gerek o da şudur; sen bir ömre bedelsin kıvırcığım. Dünya gözüyle bende olmayan kız kardeş boşluğu kadrosunun iki kıvırcık(BİR OLARAK DÜZELTİYORUM) üyesinden birisi olmandan onur duyuyorum. Umut ediyorum ki TUS’u başarman da kolay olacak ve atlatacaksın başarıyla aynen her defasında üzeri en bol fındıklı keşkülün sana denk gelmesi gibi şanslı olacaksın. Tabi şans yetmez senin de iraden olmalı şöyle ki; elektrik sobasında pizza ısıtma projemiz kadar zekice bakmalısın olaya, yan nefes yapmadan yüzebilmen kadar pratik davranmalısın, izinsiz internete girme pahasına, en az Pc’ min data kablosunu odamı yer ile yeksan ederek arayıp buluşun kadar azimli olmalısın, mikrofonla speakerları balkona düzenek hazırlayarak balkonda duran masum insan Gülşeni komşulara naklen tanıtımımız kadar cesaretli davranmalısın. Boş zamanlarımda benim Nelson okuduğuma insanları inandırıp şaşkına çevirişimiz gibi komik bakmalısın sıkıntılara ve neticesinde kazandığında hayat en az Ortaköy’de sahilde boğaza nazır yediğimiz deniz sulu kocaman kumpirler kadar keyif verecek. Uyurken bile “hayır uyumuyorum düşünüyorum” diye kıvırmaların kadar kolay atlatacaksın asistanlığını. Ve sonra çocuk olmazsa dermatolojide rahat etme planların yürürlükteyse hala, düşlediğimiz güzellik merkezini kuracağız Etilerde.
La sol la fa … bilmediğin halde notaları (tv seyrederken) beni çalıştırışın!, şöförlüğüme verdiğin extra cesaret için, tırtıllı salata yaparak bana bunu sana bir ömür boyu hatırlatma fırsatı verişin, Hint kliplerini tekrar tekrar seyredip anlamadığımız sözleri yorumlama ve danslarını taklit (sun suna aldiga kandala, gumenge parenge naçenge aeş karangorge) seansları için her şeyden önemlisi hayatı benle paylaştığın için teşekkürler canım kıvırcığım. "

2 yorum:

Adsız dedi ki...

canım kıvırcığım yazını okuyunca yine eski günleri yad ettim.ne de güzeldi pek de güzeldi dimi? sen olmayınca ne yazdığımız şarkı sözlerinin, ne ülker antepfıstıklı çikolatanın ,ne ortaköyün ,ne de hint kliplerinin tadı olmuyor... meğer hepsi seninle güzelmiş, seninle anlamlıymış. yine de ümidini yitirme ,ben yitirmiyorum. anladım ki pierre lotide en önden masa kapmak için gösterdiğimiz çabayı hayatımızın diğer safhalarında da göstermeliyiz. tigerımı benim için öp.onu çok özledim, ellerimdeki çizik
izleri de geçince tigerımdan geriye birşey kalmadı. ikinizi de çok seviyorum.çori çori...

Aymen dedi ki...

darkan dargan meri darkannn.. (ağlaya zırlaya salya sümük gelin arabasına binen kızın klibi)
ayrılık aynen öyle bir histi benim için (bi tek arabayı arkadan itmemişimdir). Güzel günler yakında inşallah kıvırcık. Mecburi hizmetlerimiz! bir gün bitecek, sen, ben ve Tiger pembe panjurlu evimizde çaylarımızı yudumlayacağız:)) yerine öptüm Tiger'ı selamı var.
Nimbura nimbura