11 Ekim 2007 Perşembe

Bayramlık...

Bu gün o kadar yorgunumki birazdan uyuyup bayramın ikinci günü uyanacağımı tahmin ediyorum. Bu kadar çok ev eşyasını icat edenler eminim hayatlarında hiç temizlik yapmayanlardır. Aksi halde noktaya bin ilmek halılar, aralıklı kalorifer petekleri, oymalı mobilyalar, vitrin denilen gereksiz eşya, toz çeken kanepelerin içine sünger yerine taş koyup yan taraflarına yastıık yerine tuğla koyarlardı, camları el kadar yapıp, orta sehpayı hiç üretmezlerdi, bu kadar çok tozlanacağını bilseler ayna bile icad edilmezdi ortaya bir tas su koyup ona bakılırdı eminim. Çözümüde yok işin kötü tarafı. Tedbir almaya Tiger dan başlayıp patilerinin altına skoç brayt kesip yapiştırsam, oda nereye kadar. Ama bi çözümü olmalı bu işin, ya bayramlar tedavülden kalkmalı yada temizlik konusuna kesin çözümler üretilmeli. Bitmek bilmeyen yüzey silme işlemi devir daim yaparak bir kısır döngüye dönüşmüş durumda. Belkide temizlik malzemeleri ile ev ittifak kurup benden son 10 yılın intikamını almaya çalışıyorlar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hatırlamaz olur muyum canım arkadaşım:) Tiger çözümünü gerçekten çook beğendim bence denemeye değer:P Ayrıca bir an önce artık İstanbul'a gelmeni istiyorum. Artık sana söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Belki buarada yayınlarsam etkili olurr:) Sen oldum olası renkli bir karakter oldun, hala renklerinden hiç birşey yitirmemişsin. Bu arada biliyorsun İstanbul'da yerin hazır. Bı konuda ne kadar içten olduğumu eminim sende biliyor ve hissediyorsundur. Sen benim kardeşim, ablam, arkadaşım ve de biricik dostumsun. Beni birtek bu resimler ile değil, ömür boyu yaşadığımız o güzel günlerle de hatırlamanı isterim. İstanbul sensiz gerçekten çok sessiz. Bir an önce gel de istanbul renk kazansın:)
Seni Seviyorum..
>>>NURDAN<<<

Aymen dedi ki...

Istanbul'dan uzak olmak nasıl bir duygu anlatırsam şimdi bayramımız kötü geçer Nurdancığım:) Gün doğmadan neler doğar. E5 trafiğini bile özledim desem yeterli herhalde. Yada sen ben ve Men'nin uzun bostancı yolculuğunu bile. Men'in durağa ulaşana kadar bizi soyup soğana çevirişini bile:) tabi en önemlisi seni..

Adsız dedi ki...

Tam olarak duygularıma tercüman olmuşsun aymen.Bende bu 10 dk misafir ziyaretleri için neden günlerimizi harcarız diye düşünürüm heleki harcadığımız zamanların ramazanın en kıymetli anları olduğu düşünülürse.bence bayram temizlikleri bayramdan sonra yapılmalı zira ev hiç görmediği kadar kalabalığı bir anda ağırlıyor sende bayram boyunca o kadar emekle temizlediğin yerlerin hayretler içinde bir çırpıda nasılda kirletildiğini üzülerek seyrediyorsun.Bayramdan önce alel usül bir temizlik kafi bence abartmayalım dimi ama...seli