31 Temmuz 2009 Cuma

ÖNCE TATİL SONRA İSTANBUL

Bavulumu hazırladım. Tiger'ın mamasını, kumunu, suyunu yenileyip bir haftalığına anneme sonraki bir haftada babama emanet ediyorum. Tiger bir kaç gün idare edip üç gün sonra bunalıma girecektir, birazda çıldırdıktan sonra dönme vaktim gelir neyseki.

Tiger yeterince şımarık bir kedi, bağrına taş basması için sevdiği mönü yapılacak eminim. Kuru mamaya ek, tavuk göğüs sote, et haşlama ve tavuk ciğeri kavurma ve en sevdiği marka çikolata ille teselli edilecek.


Tatile hammaliye yapmamak için az ve öz eşya alırım yanıma genelde. Bu defa öyle yapmadım, Allah yardımcım olsun, bir kaç deve yükü oldu neredeyse bavulum. Ek yapmakta gerekecek üstelik.



Bana müsade..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi tatiller, sagsalim git gel de, ben bu tigere çikolata isini biraz umursamadigini düsünüyorum çünkü kedisini seven bir insan o na asla ve asla çikolata vermez, bunun kedilerde körlüge ve diyabete yol açtigini bilmiyorsun sanirim.

Aymen dedi ki...

sevgili adsız:) şekerli gıdaların kedilerde körlüğe neden olduğu bilgisinin veterinerim yanlış olduğunu söyledi. Sadece kakaonun zararlı olduğunu biliyorum. Bu yüzden çikolatayı çokmu çok nadir veriyorum. Yine de hassasiyetin için teşekkürler.

yass dedi ki...

aymencımmmm..ıyı tatıller sana..tatılın en kotu yanı pısıcıklerımızden uzak kalmak degıl mı.. annemler tatıle gıttıgı ıcın jaws yanımda su an.. ama annemden uzak oldugu ıcın o kadar uzgun kı.. keske kopek gıbı olsalarda onları yanımızda goturebılsek:)

meleginmarifetleri dedi ki...

İyi tatiller hayırlı yolculuklar diliyorum canım sağ salim git gel inşallah..

Murat Artan dedi ki...

efendim iyi tatiller bizlere de bir dua edin çalışıyoruz hala. Tatil yok ama bana ben yine de kaçacağım hafta sonları sağa sola.. Ay ortası bir gelse... Bir dua daha edin ramazan zor olacak benim için çünkü laboratuvarda iş cok ve ben galiba su su diye inleyecegim hadi iyi eğlenceler kediyi bana bırakın sizin yokluğunuzu hiç aratmam:)

kubra zeynep kara dedi ki...

harika bir tatil olur inş.
dönünce fotolara bakar gitmiş kadar oluruz:)
hayırlı hafta sonları

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bir süredir ses seda çıkmayınca merak ettim umarım iyisindir Aymen...sağlcakla kal.

Aymen dedi ki...

teşekkürler içimden geldiği gibi. tatil dönüşü resimleri aktarmaya fırsat bulamamaktan kaynaklanan gecikme oldu sadece:)

zehra dedi ki...

ıyı tatıller ınsallah super bır tatıl olur bol bol tatıl depola aymencıgım malum kışın gerekıyor:))