22 Ocak 2009 Perşembe

ÇOK GÜZEL ŞEYLER

Bu zarfları Tiger'dan kurtarıp açmak 10 dakikamı aldı. Moonish yine bize cici kartlar ve hediyeler göndermiş. Çok sevindik hemde çok. Patileriyle üzerine basıp almama izin vermedi bir süre delimidir nedir:)
Zarfın içinden çıkan minik fareye Tiger çıldırdı. Evde kurmalı faresi var ama ona hiç ilgi göstermemişti. Daha ilk dakikada paramparça edecek diye korktum. Çılgınlar gibi oynadı fareyle dakikalarca.
Güzel kedili kartlar özenle seçilmiş bizim için. Moonish onca yoğunluğunun arasında bu inceliğin için yeniden yeniden teşekkür ederim. Ben böyle durumlarda değil kartları zarflarını bile özenle muhafaza ederim, bunlarıda öyle yapacağım.
Birbirinden cici hediyelerin arasında Tiger kendini kaybedip delirirken.
Hediyelerin toptan görünümü:)) iki kedili kart ve içinde güzel ifadeler, bir adet fare, çok beğendim bir kitap ayıracı, birde normalde yanımdan eksik etmediğim lipbutter. Çok sevindim:)

9 yorum:

xxx dedi ki...

Bu yazıyı okuyunca ve fotoğrafları görünce bazı hatıralar geldi aklıma. Mektup arkadaşlarım. Bir kaç mektup arkadaşım olmuştu. Bizim zamanımızda internet olmadığı için kanlı canlı postalar vardı. Gerçi kimi de postanede kaybolurdu ama olsun.
Ben ilkokuldayken ablamın ortaokul arkadaşlarından biriyle mektup arkadaşlığım olmuştu. Genelde resimlerden oluşuyordu iletişimimiz. O benim resimlerimin çok güzel olduğunu yazıyordu. Bense onunkileri çok komik buluyordum. Tabii bunu yazmıyordum. :)

"Hediyeleşin ki birbirinizi daha çok sevin."

Murat Artan dedi ki...

bazen acayip imreniyorum size,kedileri çok severim çünkü.ama evde kedi beslemek durumunda değilim şimdilik. annemin bahçedeki kediciklerini eve gidersem biraz mıncıklıyorum o kadar işte:D

yass dedi ki...

cıldırr tıger cıldırrr:P ya aymen ben bu tıger a cok guluyorum cok komık bı kedı bu:p

Moonish (moonsun) dedi ki...

Aymencim, cok sevindim cabucak eline ulasmasina :)) Tiger'in bu kadar cildiracagini hic dusunmemistim, o mutlu olduysa ben de mutluyum:)) Aymencim zarfa sigabilen minicik bir kac seydi :)) Kucak dolusu sevgi ve opucuklerimi gonderiyorum size :))

Suya atılan nakışlar dedi ki...

merhaba Aymen
çok şanslısın şirin bir kedin ve düşünceli dostların var. mektuplaşmak hediyeleşmek çok güzel . sevgiler

Aymen dedi ki...

arzu hal, posta kutusunda faturalar hariç zarf görmek tarihe karışacak neredeyse. görünce de çok seviniyorum eski günlerdeki gibi.

ivriz, imrenme ne olur iste seninde olur:))

yass, Tiger komik kedi gerçekten beynini fazla kullanıyor sanırım. kartların üzerindeki kediler aynen jaws yani biraz esmerce:))

moonsun, minik mi? biz minik şeylerle de çok mutlu olabiliyoruz hemde çok. Tır da göndersen aynı sevinirdik yani:)))) Manen değeri aynı:)) Biz de seni öpüyoruz moonishhh

suya atılan nakışlar, etrafımda genelde az(çokta az değil) ve öz vede kaliteli dostlarım vardır çok şükür. hediyeleşmek çok güzel gerçekten.

Boncukçu dedi ki...

Çok tatlı bu Tiger. Çok sevilen bütün kediler gibi çok şanslı.

Pirate/Korsan dedi ki...

Harika hediyeler çünkü kedililer :)

global yurtdisi eğitim dedi ki...

cok güzel kedi :)