14 Mart 2008 Cuma

ZOR SOBE

Sevgili Çilekli, Birgül ve Arz-u Hal tarafından sobelenmiştim. Sobe konusu sık ziyaret edilen bloglar ve içerikleri hakkında düşünceler ve bilgiler. Ooooo kolay bi sobeymiş diye düşünmüştüm, çok yanılmışım hemde çoookk. Böyle emekli bir sobe hatırlamıyorum:)) bu sebeptendir kiii aşağıda ismi ve cismi geçen arkadaşlarımı sobeliyor ve tamamen kendilerine bırakıyorum:)) Ama birileri üzerine alınsın lütfen:))

Desertwind-Nalan
Blogunu okumaktan büyük keyif aldığım çöl rüzgarı. Bloga başlamama sebep insan. İyi niyeti, içten ve dost duruşu netten dahi hissedilen tanışılası, sarıp sarmalanası, sevdiğim blogdaş.
Birgül
Sanatçı insan. Hemşehri. İlginç tespitlerini, yazılarını mucizem blogunda toplayan duygu yüklü ve renkli kişilik. Son zamanlarda uğramadan edemediklerimden.
Çilekli
Sütünü çilekli içtiğini düşündüğüm, içimin çabuk ısındığı, okurken gülümseten yazı ve yorumlarıyla, blog çarşısı isimli blog tanıtımı içerikli sayfasında tigeraymen blogu hakkında zarif düşüncelerini okuduğum, astroloji yorumcusu, Tiger hayranı çilekli blogger.
Fikriminincegülü
Fikriminincegülü'ne sık uğrarım, okumak ve sayfasındaki güzel müziği dinlemek için. Uzun yazıları inceden inceye dokundurmalarla doludur, yavaş hatta çok yavaş okumanız tavsiye edilir:)
Zehra
Enerji deposu, cuma aşığı, seminerden toplantıya oradan sinemaya sonra işyerine oradanda evine koşuşturan mutlu kız. Bu aralar kayıp umarım iyidir.
Yass-Jaws
Şu aralar evlilik hazırlığıyla haşır neşir olan Yass'ın kalbi pır pır bugünlerde. Kedi dostu ve yüreğinin kapılarını herkese sevgiyle açacak kadar koca yürekli. Jaws'ın annesi samimi ve sevimli blogdaşım, tıklamakta yarar var sizde seveceksiniz :)
Umar
O sıkı bir Lost takipçisi. O bir Umar. O bir baba. O bir hobi dağarcığı. O bir hayat felsefesinden eğlence çıkarmasını bilen blog adamı :)
Jurnal
2005'ten beri seyrek ama sebatla blog hayatına devam eden ilk tanıdığım blogdaşlardan. Gepegenç ve memleketine aşık bir öğrenci.
Lavantin
Onun blogunu tanımlamak zor olacak, tıklamanızı şiddetle tavsiye ediyorum, yalnız Lavantin'e tok karnına uğramanız faydanıza olacaktır. Zaman zaman aç iken, aaah yanımda Lavantin olsa diye derin iç çektiğim gurbetçi arkadaşım. Hala tıklamadıysanız buraya tıklayın, yok onuda kaçırdınız bunu tıklayın, tıklayın yeterki:))
Meleginmarifetleri
Pastaların sultanı, dünyanın en çok pasta yapan kadını, nakış nakış pasta süslemeleri yapan sanatkar, evinde köpek kedi ve papağan besleyen hayvan dostu, zihnimde sabahtan akşama hatta sabaha kadar yemek ve pasta yapan insan profili çizen blogger:)
Fulya
Antep yemeklerini Şile'de ki aile restaurantında cisimleştiren Fulya'yı geç tanıdığıma çok pişmanım:)
Ayça
İkizi Tuğçe'den daha çok yemek yaptığını düşündüğüm, son günlerde yaptığı karides yemeğiyle beni alt üst eden, cici bici bir o kadarda becerikli Tiger hayranı blogdaşım. Karides olayını nasıl zihnimden silersiniz bilmiyorum canlarım, hala unutabilmiş değilim:))
Tuğçe
Sayfasındaki karides tabağını çıkarmadığı sürece uğramayacağım :)))) peki peki artık karides espirisi yetti gari dediğinizi duyar gibiyim. Güzellik sırlarını vermeye devam Tuğçe böylesi en güzeli (maskelerin içeriğinde karides özü varmı dır ki:)))))???
Semra Mutfakta
Yemek ve pastaların güzel yapıldığı ve de görüntülendiği bir blog. Sayfasında diyet etkinliği logosu bulundurup hamur işleri yapmayı tercih eden mutfak sultanlarından:))
Kedikodu
Pofuduk, dünya güzeli, Maya'nın annesi kedikodu, Gümüş pati'nin yeğeni, evini kedi cennetine dönüştüren, onun tabiriyle kedi kadın. Hayvan dostu demek az kalır ona. Beni hayvansever duyarlılığıyla mail bombardımına tutan, blogunu tamamıyle muhteşem kedi manzaralarına ayıran sevgi dolu patisever. Kediseverler, uğramalısınız.
Paticikler
Üç, dört adet, altımıydı yoksa, yok yok sayısını bilemediğim kadar kedileri olan paticikler blogu sahibi. Kediseverlere ayrı bir muhabbet beslerim paticikler onlardan bir tanesi.
Serap
Güzel ve özel yemek blogu sahiplerinden biri Serap. İnsan güzel yemek yapar sonra da güzel resim çekmek için bir ambians oluşturursa kesinlikle blog sahibi olmalı aynen serap gibi:)
Arzu hal
Zaman zaman seçtiği ayet ve hadislerle güzel, bir o kadarda ince hatırlatmalar yer alır blogunda. Sık kapısını çalarım, çaldığımada çok memnunum iyi ki varsın Arzu hal.

23 yorum:

Adsız dedi ki...

O bir zırrt pırtt blogunu gümleten dememişsin :)

Goksu dedi ki...

Aaaa , blog yazmana vesile oldugunu bilmiyordum cok sevindim.Hatta blog yazilarini okumaya basladigimda da daha Istanbul'daydin.Peki sen benim adresime nasil ulastin?

Fulya dedi ki...

YA canım kendimi hiç beklemiyordum.Hiç düşünmemiştim ama çok hoşuma gitti.Teşekkür ederim sağol.Senin yazın sayesinde tanımadığım bloglarada girmiş oldum.

xxx dedi ki...

Bir kaç kere sobelendim ama artık bu sobe işini bırakacağım.Kendi düşüncelerini yazmak kolay ama birilerinin söylediği şeyi yazmak zor geliyor bana.

Aymen dedi ki...

Umar, demedim ama ekleyebilirim:)

Nalan, aa evet ben daha önce sana söyledim gibi sanki. Demek oluyor ki sen benim blog annemsin:))
Google da merak ettiğim bir konuyu araştırırken karşıma çıktın. Detay istersen bilahare veririm:)

Fulya, demek sobem hoşuna gitti hadi bakalım o zaman işte blog işte sobe:)

Arzu-hal, haklısın bazen zorlanabiliyor insan, bazende keyifli oluyor.

yass dedi ki...

ayyy ben cok duygulandımmmm.. bakalım kımlerı sevıomus dıye bakarken kendı adımı gorunce nası mutlu oldum yazdıklarını hele.. ayyy dıyorum bak sureklı bısı dıyemıyorum.. abartma dıcen belkı ama cıdden cok hosuma gıttııı bende yapcam bu sobeyıııı:)

Fulya dedi ki...

Aymen'ciğim ahraz günümdeyim herhalde ne demek istediğini çözemedim.İşte blog işte sobe demekle.Anlatırsan sevinirim.Ama bana gülme.Ben bunları hiç bilmiyorum.

ilham perisi dedi ki...

Aymen bende bu mime cevap verirken zorlanmistim.Ama keyifliydi.
S�zlerin icin tesekk�r ediyorum.Gercekten iyiki kesfettim seni.Bende sana gelmeden duramiyorum..Hemsehrim canim benim..

Aymen dedi ki...

yass, hoşuna gitmesi hoşuma gitti:)

fulya, yani blogun var sobelendinde çık meydane katıl o zaman demek istedim :)

birgül, teşekkürler.. sobe cidden zor sobe.

Murat Artan dedi ki...

off çok teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

Aymencim ben bu kadar harika bir sobe ve bu kadar harika bir cevaplat şimdiye kadar görmedim...:)))
Aymencimmmmm...seniii...çooook seviyom....canım....

Adsız dedi ki...

Canımcım geç geldim ama sebeplerim var sonra kulagına söylerim...:~)
bu sobe oyunları çok güzel oluyor doğrusu merak ettiğimiz aymenimizi biraz daha iyi tanıyoruz....

Adsız dedi ki...

Bizde senin blogun için şunu söyleyelim..daha doğrusu soralım...:?

biz acaba Aymenimi daha iyi tanıyoruz..yoksa tigerimi...?

hansini daha iyi tanıyoruz...

cevap...yo şimdi değil sonra verecem.....biraz merak et bakalım..:)) Hiiiii

yemek dedi ki...

Aymeen, bak ben buralarda utandım!:) Ne Güzel şeyler yazmışsın sen benim hakkımda öyle. Ya gurbet akşamıya, illa beni duygusal havalara sokacak. Görgüsüzlük edip hemen kendi hakkımda yazdıklarından bahsettim ama diğer bloglarıda öyle güzel tanımlayarak anlatmışsın ki, tek tek gezeceğim inşallah.
Hayırlı geceler, tiger insanı.:)

Aymen dedi ki...

Ayça ve Tuğçe, duygular karşılıklı saolun

ivriz, yanılmamışım demek, antep yorumların bunu gösteriyor:)

Lavantin, Yorgun ve yoğun bir gecede yazdığım bir sobe oldu bu, daha iyilerine layıksın ziyadesiyle.

MOBIUS dedi ki...

Mim üstüne mim olacak bağışlayın ama mimlendiniz benim tarafımdan,haber vereyim dedim:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Oy kaplanım beni onore etmiş.. çok teşekkür ederim güzelim. İnce ve zarif yaklaşımınız ve güzel sözlerinize teşekkürler ederiz efenim. Yalnız hakikaten zor bir sobe konusu. Üzerinde çalışılmalı. İlk fırsatta inşallah. Sevgiyle...

Fulya dedi ki...

Aymenciğim beni ilk sobeleyen sen oldun.Bende yarın cevaplayacağım.iiiilk ebeme iyi günler.

paticanlar dedi ki...

:) altıyı üçle çarp, üstüne iki ekle.:))
Canım, bizde seni çok seviyoruz.:)

Aymen dedi ki...

mobius, mim konusu ilginçmiş. katılmaya çalışacağım en uygun zamanda.

fikriminincegülü, fevkaladenin fevkündesinüz efenim:)

fulya, hadi bakalım ilk soben hayırlı olsun o zaman nice sobelere..

paticikler, sayı konusunda yanılmamışım demekki:))

serapin mutfaginda pisenler dedi ki...

Aymencigim,bana iltifat etmisin canim cok tesekkur ediyorum.O senin güzel gözle bakmandan kaynaklaniyordur.Hani nasil bakarsan öyle görürsün ya.Tekrar tesekkurler canim beni simarttin simdi;)
Selamlarimla.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

Aymen2cim önce bu listede kendi adımıda görmekten mutluluk duydum cnm.sen bakma diet etkinliği logosu olduğuna ben ona sadece etkinlik gözüyle bakıyordum.yoksa bu logoyu ekleyen herkes rejimemi girmek zorunda ??? olamazzzzz ben daha hazır değilim:=)cnm yazdıkların beni mutlu etti.teşekkür ediyorum,yazılarını zevkle okuduğumu biliyorsun,seni tanıdığıma çoook menunum. öpüldünüz.

Aymen dedi ki...

serap, güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatında lezzet alır düsturunu hatırlattın.

semra, diyet yapar gibi görünen blog diye düzelteyim o zaman:)