28 Nisan 2009 Salı

MIAMI'DEN GELENLER

Postacı hanım bu defa merakına yenilip sordu; bunlardan size arada geliyor ne ola ki:)) Fırsattan istifade bende posta kutusuna sığışmayan gönderim olduğunda bi zahmet kapıya kadar çıkarmasını rica ettim, tamam dedi. Tiger uzun uzun kokladıktan sonra açmama izin verdi. İçinden çıkan cici hediyeleri itiraf edeyim bende kokladım:)
Moonish çoook çok çok teşekkür ederiz. Gönderdiklerin benim için çok değerli inan bana. Bu keçeden kalbi iğnelik olarak kullanıyorum. İğneliğin hayatımdaki yeri önemli bilirsin:) Kumaştan küçük torbacığıda fonksiyonel bi şekilde kullanacağıma emin olabilirsin. Foot spa tamda almak üzere olduğum bir kür dü. Uzak diyarlardan, üstelik tanışmadığım birileri tarafından düşünülmek ne güzel bi duygu yahu.
Hobisi olmayan insan varmıdır ki? Yemek, içmek, eğlenmek, gezinmek, uyumak çalışmak gibi olağan süreçlerin arasına hoş üretkenlikler katmak insanları mutlu kılıyor. Depresyona girmeye meyilli, negatif ve bol stresli kişiler kendilerine bir takım uğraş bulmalılar. Zamanın yokluğundan şikayet edilir hemen, bence erkek-kadın herkese hitap eden bir hobi ve zaman aralığı vardır....
Amannnnnnn isterseniz edinmeyin benim hobilerim var Moonish'inde:))))))

3 yorum:

zehra dedi ki...

yeni cicilerini iyi günlerde kullan cnım

Moonish (moonsun) dedi ki...

:)) Aymencim cok sevindim eline gecmesine :))Cok acemice diktiklerim ama umarim begenmissindir :)) Tiger'i zarfin ustunde gorunce postanin ulastigini anladim zaten :))

Bence de herkesin hobileri olmali :)) Aymencim, kocaman sevgilerimi gonderiyorum sana ve Tiger'a :))

Murat Artan dedi ki...

bize yok mu yahu hediye:) aymen hanım taa miamilerden hediye gönderiyorlar size,siz iki sokak ötede oturan blog komşunuza bir çay bile ikram etmediniz:D