17 Nisan 2009 Cuma

ECE GÜRSEL İNSANI

Gaziantep Sanko AVM'sine sonunda kavuştu, bugün açılış gerçekleşti. Resimlerde buz pistinde kaydığını zanneden insan, Ece Gürsel. Buzda danstan sonra hiç kaymadığını belirtip pistte iki tur atıp birde buz gösterisi yapacak olan grubu anons etmek için toplamda 5 dk bile sürmeyen bu iş için kaç para verdiler merak ettim.

İtiraf etmeliyim ki güzel bir endama sahip. Lakin başka bir insan türü bu vazifeyi fazlasıyla yapabilirdi. Ülkemizde yaşanan klasik tablo işte; mankenler her işin erbabıdır:)
Buzda kayma konusunda toplamda kendisinden daha az tecrübem olmasına rağmen daha fazlasını
yapardım hemde daha ucuza:) üstelik boy farkı sadece bir kaç cm, endam daha iyi:) Teyid için aşağıdaki çarpık bacakları görebilirsiniz:)
Bu arada bir yandan bütün mağazaların ayağıma gelmesine mutlu olurken, son zamanlarda kendimi frenlememe rağmen alışveriş canavarı olmamdan kaynaklı korkularımda barizleşti tabi. Bugün e2 de izledim; alışverişe çıkıp alışveriş yapmadan dönen bir kadının terapilerin iyi sonuç verdiğine dair anlattıklarını dinledim. Bu kadar ileri vakıa olmasamda alışveriş yapmakta hiçte fena değilim. Sentetik buz pisti ile çok farklı düşündüğüm bu pisti bir an önce denemek istiyorum tabi seyircisiz tercihimdir:)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

E o zaman başlığı yanlış atmışsın be Aymen, Ece Gürsel ve Bacakları olmalıydı başlık :)) Millet bacak izlemeye gelmiş baksana nasıL bakıyolar yiyecek gibi :pP

Buz pisti benim de hayalim aam dediğin gibi mümkünde tek ben ve hoca olmalı :)) bol bol kıç üstü durumu malum :p

Moonish (moonsun) dedi ki...

Oyyyy bana da verseler o kadar para ben bir guzel de suserim ustune, hem daha cok dikkat cekerdi :P

Neyse Aymencim, yeni ali veris merkeziniz hayirli olsun, ben kendimi kaybettigim icin bu aralar uzak duruyorum alis veris merkezlerinden :))

Murat Artan dedi ki...

siz bayanlar hep aynısınız,lisedeyken sınıf arkadaşlarımdan kızlar da böyle biz yolda yürürken diğer bayanlara bakıp,şunun elbisesi şöyle,bunun saçı böyle vs. vs. derlerdi:))

bi ara uğrayalım şu sanko parka,işe yarar bir şeyler vardır belki:)

umar dedi ki...

Hayırlı olsun öncelikle.

Bence Ece'nin bacakları güzel gözüküyor.Buz pateninde mini etekle kaymayı göze alıyorsa bu büyük cesaret.

Aynı zamanda doğunun insanları bir bacağa,baldıra aç insanlarda değil nefis kabartacak kadar.Mert sözü,özü birdir.

İvrizin dediğine katılıyorum.Kıskançlık işte.Sende çık minietekle kayda seni de görelim :)

Aymen dedi ki...

çilekliciğim, tespitin doğru. ben nezaket olsun diye böyle bahsetmemiştim. Umar ın yorumunu görünce yazmaya karar verdim:)

moonishciğim, sen olsan parayla değer biçilemezdi canım:) hadi canım daha kısa süre önce resimlerle belgelemiştin alışveriş halindeyken:)

ivriz, siz kendinizi karşılaştırmıyormusunuz hemcinslerinizle. hemde bizlerden daha fazla. sanko parka sık sık uğramalısın yeni bi gezinti yeri:)

umar,teşekkürler
cesaretin ölçüsü mini etekle olsaydıııııı...
doğunun yani güneydoğunun insanlarının bakış açılarını buz gösterisini seyre daldıklarında görmeni isterdim. buna tek cevabım bu.
sizde mini etekli bi karşı cins görmeyedurun akıl mantık izan herşey altüst oluyor hernedense:)) mini etekle olmasada kayamadı diyorum arkadaş, biri elinden tuttu çekti. ben daha iyisini yapıyorum eşofmanla.pöh.

Eski dedi ki...

yeni alışveriş merkeziniz hayırlı olsun artık hiç çıkamazsınız ordaan ,, burayada Espark açıldğından itibaren müptelası oldukk çıkamıryouuzz da :) Ayrıca Ece GÜrselden pek hazetmeyen birisi olarak vücudunuda kendinide yüzünüde beğenmiyorum işte boyvarya manken olmuşş nesee selamlar diyip gidiyorum :)

http://tekkaredepatlican.ekolay.net/Content.aspx?ID=2f4b9154-3811-42ac-be52-156b54a76603

meleginmarifetleri dedi ki...

Yeni merkez hayırlı olsun bol alışverişler dilesemmi bilemedim ama:)
o boyu ve endamı ben kıskandım doğrusu insanda böyle sülün gibi boy olmayınca kıskanıyor ne yaparsın kader utansın.
artık seninde kayarken resimlerini bekliyoruz merakla..
Öptüm by.

asli koyuncuoğlu dedi ki...

Alışveriş merkezimiz olması güzel ama burada tek bir kitapçı dahi olmaması şehrimizin en büyük ayıbı olsa gerek.Tonla para verip Ece Gürsel'i getireceklerine bir kitapçı açsalardı ben daha çok memnun olurdum.

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.