28 Ekim 2008 Salı

GİTTİK GELDİK

Alışamamıştık zaten orasını kurcala burasını düzelt derken oturma iznimiz yeniden verilmiş. Kiracı olmak zor tabi, yatağını yorganını toplayıp taşınmakta öyle... Konu komşu dağıldı bir anda. Neyse geri döndük. Wordpress te bir nevi yedekleme oldu. En iyisi kendi evimizi alıp göçmek buralardan. İstediğimiz gibi dayayıp döşeyebiliriz o zaman. Çık git diyende olmaz kapılara kilit vuranda. Bu iyi bi deneyim oldu belkide birçoğumuzun kendi adresimizi almamıza vesile olacak. Boşuna denmemiş zahmette rahmet, rahmette zahmet vardır diye. Gidelim buralardan..

Şimdi bütün bloggerlar coşku içerisinde:)) Bi laf vardır Allah sevindireceği kulunun önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş :) Bu coşku yaşanıyor şimdi:))

9 yorum:

Boncukçu dedi ki...

:)))
Valla aynen alışamadım bi türlü. nenoninin dediği gibi yeniden okula başlamak gibi...

antepası dedi ki...

İşte asıl mekanımızda kendi evimizdeyiz.Çok şükür Aymen kavuştuk.Oraları çok fazla karıştırmama gerek kalmadı inşallah.Bende yedekleme olarak düşünmüştüm.Bir an önce blogger'a eski tariflerimi koyarsam tamamdır:))

yass dedi ki...

cıdden yaa acaba com uzantısı mı alsak ben de dusunuyorum bunu.. mazallah bu yasakcılardan korkulur yanı...

xxx dedi ki...

Kötü komşu ev sahibi yaparmış. Tabii parası olana :-)

Unknown dedi ki...

Blogger daha kullanışlı canım tabiki :)

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Gözümüz aydınn:)

zehra dedi ki...

ayy ayy allah korusun bır daha

hamdivehusnucan dedi ki...

günaydın.nasılsınız.kitap okumak benim için oksijendir. oyüzden her ay kulup toplantılarına katılırım.biz bir aile gibiyiz inanın.ayrıca tigeri mıncıkladım hemde her yerini:) selamlar zehra

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

En çok da dost edindiğin komşulardan ayrı düşmek koyuyor insana. Kendi evin oldu mu bir başka tabi.

Ayrıca sanatsal faaliyetlerde de (bkz. ebru) başarılı olacağına emin olduğumuz, duygusal pisiciğimize sevgiler gönderiyoruz efenim.