27 Eylül 2008 Cumartesi

BAYRAM ŞEKERLERİ


Tiger'ın sosyalleşmesi için yapılan bir takım denemelerin sonuçsuz kaldığının görüntüleri; Bu, Pamuk hanım. Ortama alışmaya çalışıyor. Birazdan evin asil kontesi ve küçük kaplanı Tiger hanım ile karşılaşacağından bihaber.
Bu da Tiger. Güzellik uykusunda ve o da misafirinin geldiğinden bihaber mışıl mışıl mırlamakta.
Kokuyu alması uzun sürmüyor. Yerden yerden iz sürerek kar kedi Pamuk'un yerini tespit ettiğin an. İlk karşılaşma... Tiger şokta. Pamuk hayvancıl bir yaklaşım sergilemeye çalışıyor.Hatta daha ileri gidip hoşbulduk miyavı çekeyim derken Tiger taş kesilmiş vücudunu silkeleyerek bir evsahibine yakışmayacak tepkiler veriyor.
Pamuk ısrarcı olunca ortalık toz duman oluyor. Gırlamalar, hırlamalar, pıhlamalar ve patiler havada uçuşurken bende nasibimi alıyorum ayırayım derken.
Galip olan Tiger. Pamuk geldiği yere apar topar gönderiliyor. Tiger'ın arkadaş edinmesi için yapılan bir deneme daha sonuçsuz kalıyor. Tiger'ın hemde hemcinsine yaptığı bu tavır, hakimiyetinin en ufak bir ortaklık dahi kabul etmediğine dair bir örnek daha sergiliyor.

13 yorum:

xxx dedi ki...

Tiger'da benim gibi ilginin hep kendi üzerinde olmasını istiyor herhalde.

Goksu dedi ki...

Fotograflari cok guzel yakalamissin!Ben de "pamuk" diye beyaz bir kedim olsun istiyorum:)

Aymen dedi ki...

arzu hal, kim ilgiden hoşlanmaz ki:)

Nalan, asıl olay anını yakalayamadım toz dumandan. pamuk un yavruları olacak yada olması isteniyor birini sana evlat edindirsek ne iyi olurdu.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgili Aymen,

Fotograflar harika tek kelimeyle :)

Ben de bocuk gozlumu sosyallestireyim dedim, annesine ve kardeslerine goturmustum ama dedigin gibi ortalik toz duman olmustu :)

Simdi de ona bir kardes alayim diyorum ama hem kendi mutsuz olacak hem de gelen kardesi uzecek diye cesaret edemiyorum :(

Bayram sekerlerini burunlarindan opuyorum kocaman :)

Mutlu bayramlar diliyorum sana sevgili Aymen, Ramazan bayramin kutlu olsun :) Sevgiler...

Murat Artan dedi ki...

mükemmel bir foto-şov olmuş,bol bol güldüm süperdi ya,bir daha okuycam:)) bayılıyorum kedilere,hele de gözlerini fal taşı(bu fal taşı da neyin nesi oluyosa artık:))) gibi açtıklarında.bir de tüyleri kabarınca çok komik oluyorlar.bizim kedilerden biri ufakken sanırım komşunun tavuğu bizim bahçeye kaçtığında kabarmıştı ne kadar gülmüştüm.

bizim köpek rina da hakimiyetine iştirak kabul etmiyor.yolda geçen bir köpek olsa onu tutabilene aşkolsun,boğazı yırtılana kadar havlıyor.
hayvanların doğrası böyle sanırım.

Adsız dedi ki...

:)) çok güldüm Allah iyiliğini versin emi

Boncukçu dedi ki...

Muhteşem olmuş. Minnoş da pek huysuz misafir konusunda. İnsanları da seçiyor, ev ahalisinden başkasını istemiyor.

meleginmarifetleri dedi ki...

Aymen bak ziyarete gelsim belki dedim bir dilim kadayıf vardır yerim diye ama hani kadayıf..
Bloga koysanda görsem şu yeşil kadayıfı:))
Öptüm canım by..

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

AYMEN'CİM YAZDIKLARINI OKURKEN O ORTAMI HAYAL ETTİM O MANZARA DA SENİ DÜŞÜNÜNCE ÖZÜR DİLERİM ARKADAŞIM AMA GÜLMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM.
SEN DENEMEYE DEVAM ET ARKADAŞIM.TİGER DA ARKADAŞSIZ ÖMÜR GEÇMEZ ANLAYACAKTIR!!!

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Ailecek hayranınızız Kaplan Hanımcığım.:)

hamdivehusnucan dedi ki...

merhaba nasılsınız.keşke tigere biraz zaman verseydiniz.pamuga alışabilirdi.ben hüsnüye gülü aldıgımda bir hafta ongün gül tısladı hırladı ama alıştılar şimdi hüsnüden 4 tane bebekleri var.:))size bir sır vereyim.kedilerin birbirilerine popolarını koklatacaksınız birdaha dövüşmüyorlar.selamlar zehra.

Nakhar dedi ki...

kadınların arasında hep bir çekişme vardır Tanrısal adalet bu bi erkek arkadaş getirseydin bu kadar kavga etmezlerdi eminim...

bizim çörç de komşumuzun prensesi geldiğinde bir iki gün hırlaştılar aradan 1 ay geçti aylardan mart iki tane bebeleri oldu biri babaya diğeri anaya benziyordu... :)

böyle yani... demek istediğim iki horoz bir çiftlikte ötmeeezzz :)

alis dedi ki...

Demek bu Tiger gibi kediler bizim köpüşü kedi ırkından soğuttu :) Yavrucak küçükken kedilerle oynamaya çalışır, onlarsa tıslayıp pıslayıp zaman zaman kaba kuvvete başvururlardı. Seni gidi Tiger :)

Not: İkisi de çok güzel kediler gerçekten de...