13 Mayıs 2009 Çarşamba

KARA KUTULAR

Bende nasıl çekmişsem kutuların resimlerini, neredeyse tek boyutlu görünüyor. İlk kara kutu siyah beyaz Sultanahmet manzaralı. Resimler dış mekanda çekildiğinden objeler parlamış, üstelik kapakları açılarakta boyutlu görünmesini sağlayabilirdim ama artık çok geç şimdi yeni yerlerinde uslu uslu duruyorlardır.
Bu iki kutuya tezhip adapte edildi. Köşegen kutudaki tezhip üzerinde Allah yazısını çok sonra farkettim. Dikdörtgen kutunun ham hali şiş kutusu olarak satılıyordu. Şiş meselesini burada algıda seçiçilik durumundan dolayı kebap şişi olarak algılayanlar olsada, örgü şişi sığabilecek boyutta olmasına rağmen farklı amaçlarlada kullanılabilir. Dikdörtgen kutu üzerindeki tezhip bu kadar uzun değildi, pc de bir kaç hile ile önce boyu uzatıldı sonra dekupaj yöntemiyle kutuya adapte edildi.

6 yorum:

kubra zeynep kara dedi ki...

harika olmuş,özellikle ilki çok hoşuma gitti

yass dedi ki...

ne guzel bır ugrasın var aymen:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Aman da aman, ne güzel şeyler bunlar ya. Hele o şekerdenlikle kadehlere bayıldım da, tükana gidip alınca oluyor mu öyle hemen? :)

Ellerine sağlık.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Aymencim ellerine saglik :)) Ilk fotograftaki gondollu olan cok hosuma gitti :)) Kocaman sevgiler opucukler benden :)) Tiger'in sesi hic cikmiyor bu aralar :))

Unknown dedi ki...

üçü de süper aymen ellerine sağlık güzel bir hobi.

Sagır Kedi dedi ki...

Abooowww çok güzeller..İlkine bayıldım.Yetenegine bayıldım.